Јавен Оглас бр.277/2021

јуни 10, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ОГЛАСИ 

Јавен Оглас бр.277/2021

превземи   Оглас

превземи  Упатство за креирање профил и  аплицирање на оглас 

превземи Упатство за полагање на испит за административен службеник 

превземи

датум на публикување: 10.06.2021 год.

краен рок за пријавување: 24.06.2021 год.

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА ВО ДРЖАВНИОТ КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ-СКОПЈЕ

мај 28, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ГОДИШНИ, ИЗВЕШТАИ 

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА ВО ДРЖАВНИОТ КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ-СКОПЈЕ

ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

мај 14, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ГОДИШНИ, ИЗВЕШТАИ 

ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

април 22, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ГОДИШНИ 

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

Годишен план на расходи 2021

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Годишен план на расходи 2021

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

Правилник за систематизација на работните места

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за систематизација на работните места

Правилник за внатрешна организација на Државниот комунален инспекторат-Скопје

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за внатрешна организација на Државниот комунален инспекторат-Скопје

Следна страница »