Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас 02 2019 за унапредување на два административни службеници

Скопје, 19 Јули 2019

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас 02 2019 за унапредување на два административни службеници

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2019

Скопје, 08 Јули 2019

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2019 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.
Објавува Интерен оглас за унапредување на 2 (два) административни службеници.
Интерен Оглас број 02/2019 од 10:00 час. 08.07.2019 година
Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот

превземи Интерен оглас број 02 2019

превземи Пријава за унапредување 02 2019

Следна страница »