ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2019

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 03/2019 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.Објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) административен службеник.Интерен Оглас број 03/2019 од 10:00 час. 05.12.2019 годинаСите информации за огласот можете да ги превземете од линкотпревземи Интерен Оглас 03 2019превземи Пријава за унапредување 03 2019