ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје. Објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) административен службеник. Интерен Оглас број 01/2021 од 22.06.2021 година 13:00 час. Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот превземи ОДЛУКА за избор на кандидати по Интерен оглас бр. 01/2021 превземи Интерен Оглас 01/2021 превземи Пријава за […]

Јавен Оглас бр.277/2021

Јавен Оглас бр.277/2021 превземи   Оглас превземи  Упатство за креирање профил и  аплицирање на оглас  превземи Упатство за полагање на испит за административен службеник  превземи Одлука за избор на кандидат по јавен Оглас 227/2021 превземи Решение за мирување Јавен Oглас 277/2021 датум на публикување: 10.06.2021 год. краен рок за пријавување: 24.06.2021 год.