Известување до јавноста за настанат технички проблем

Почитувани, Ве известуваме дека Државен комунален инспекторат Скопје има технички проблем со фиксната телефонија за што проблемот  е во фаза на отстранување, за што ќе бидете дополнително известени. За сите прашања во делот на инспекцијата, да го контактирате Државниот комунален инспектор м-р Ристе Георгиев на телефонски број +389.71379172  Со почит, Државен комунален инспекторат-Скопје