ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021

Скопје, 22 Јуни 2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.
Објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) административен службеник.

Интерен Оглас број 01/2021 од 22.06.2021 година 13:00 час.
Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот

превземи ОДЛУКА за избор на кандидати по Интерен оглас бр. 01/2021
превземи Интерен Оглас 01/2021
превземи Пријава за унапредување 01/2021

Јавен Оглас бр.277/2021

Скопје, 10 Јуни 2021

Јавен Оглас бр.277/2021

превземи   Оглас

превземи  Упатство за креирање профил и  аплицирање на оглас 

превземи Упатство за полагање на испит за административен службеник 

превземи Одлука за избор на кандидат по јавен Оглас 227/2021

превземи Решение за мирување Јавен Oглас 277/2021

датум на публикување: 10.06.2021 год.

краен рок за пријавување: 24.06.2021 год.

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА ВО ДРЖАВНИОТ КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ-СКОПЈЕ

Скопје, 28 Мај 2021

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈА ВО ДРЖАВНИОТ КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ-СКОПЈЕ

ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

Скопје, 14 Мај 2021

ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

Скопје, 22 Април 2021

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

Годишен план на расходи 2021

Скопје, 20 Април 2021

Годишен план на расходи 2021

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

Скопје, 20 Април 2021

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

Правилник за систематизација на работните места

Скопје, 20 Април 2021

Правилник за систематизација на работните места