ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-ЈУНИ 2022 ГОД.

Скопје, 01 Август 2022
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Анекс 2 План за јави набавки за 2022 година

Скопје, 01 Јули 2022

Анекс 2 План за јави набавки за 2022 година

Завршна сметка за Државен комунален инспекторат-Скопје 2021 година

Скопје, 16 Март 2022

Завршна сметка за Државен комунален инспекторат-Скопје 2021 година

Набавка на Услуги-поправка и тековно одржување на моторни возила

Скопје, 17 Февруари 2022

Набавка на Услуги-поправка и тековно одржување на моторни возила

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКРОАТ ЗА ПЕРИОДОТ ОД ЈУЛИ-ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА

Скопје, 08 Февруари 2022

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКРОАТ ЗА ПЕРИОДОТ ОД ЈУЛИ-ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА

Одлука за избор на кандидат за административен службеник по Јавен оглас 671/2021

Скопје, 27 Јануари 2022

Одлука за избор на кандидат за административен службеник по Јавен оглас 671/2021

Анекс 1 План за јави набавки за 2022 година

Скопје, 26 Јануари 2022

Анекс 1 План за јави набавки за 2022 година

План за јавни набавки за 2022 година

Скопје, 26 Јануари 2022

План за јави набавки за 2022 година