ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје. Објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) административен службеник. Интерен Оглас број 01/2021 од 22.06.2021 година 13:00 час. Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот превземи ОДЛУКА за избор на кандидати по Интерен оглас бр. 01/2021 превземи Интерен Оглас 01/2021 превземи Пријава за […]