Автор: admin

Известување до јавноста за настанат технички проблем

Почитувани, Ве известуваме дека Државен комунален инспекторат Скопје има технички проблем со фиксната телефонија за што проблемот  е во фаза на отстранување, за што ќе бидете дополнително известени. За сите…