ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

мај 14, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ГОДИШНИ, ИЗВЕШТАИ 

ГОДИШЕН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

април 22, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ГОДИШНИ 

ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗАВРШНА 2020

Годишен план на расходи 2021

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Годишен план на расходи 2021

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за изменување и дополнување на Правилник за систематизација на работните места

Правилник за систематизација на работните места

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за систематизација на работните места

Правилник за внатрешна организација на Државниот комунален инспекторат-Скопје

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: Uncategorized 

Правилник за внатрешна организација на Државниот комунален инспекторат-Скопје

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2021 ГОДИНА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ СКОПЈЕ

април 20, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 

ГОДИШЕН  ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2021 ГОДИНА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ СКОПЈЕ

АНЕКС 1 НА ГОДИШЕН ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2021 ГОДИНА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ-СКОПЈЕ

април 6, 2021 by · Leave a Comment
Filed under: ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 

АНЕКС 1 НА ГОДИШЕН ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2021 ГОДИНА НА ДРЖАВЕН КОМУНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ СКОПЈЕ

« Претходна страницаСледна страница »