ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2019

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2019 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.
Објавува Интерен оглас за унапредување на 3 (три) административни службеници.

Интерен Оглас број 01/2019 од 10:00 час. 12.06.2019 година
Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот
превземи Интерен Оглас 01 2019
превземи Пријава за унапредување