ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2021 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.
Објавува Интерен оглас за унапредување на 1 (еден) административен службеник.

Интерен Оглас број 01/2021 од 22.06.2021 година 13:00 час.
Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот

превземи ОДЛУКА за избор на кандидати по Интерен оглас бр. 01/2021
превземи Интерен Оглас 01/2021
превземи Пријава за унапредување 01/2021