ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2019

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 02/2019 за унапредување на административни службеници во Државниот комунален инспекторат-Скопје.
Објавува Интерен оглас за унапредување на 2 (два) административни службеници.
Интерен Оглас број 02/2019 од 10:00 час. 08.07.2019 година
Сите информации за огласот можете да ги превземете од линкот

превземи Интерен оглас број 02 2019

превземи Пријава за унапредување 02 2019